sábado, 24 de noviembre de 2012

26è Torneig Internacional de Judo Ciutat de L'Hospitalet


El cap de setmana del  17 i 18 de novembre es va cel.lebrar la 26ena edició del Torneig Internacional de Judo Ciutat de L’Hospitalet, que enguany  va comptar amb la participació de prop de 300 judokes procedents de clubs de Catalunya, Espanya, Andorra i França.
Sota la direcció de  Josep Mª Garcia -director tècnic del Club de Judo AESE- i gràcies a la col.laboració entre l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia (AESE), l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Hospitalet,  la Federació Catalana de Judo i un bon nombre  de voluntaris, el torneig va tornar a apropar el millor Judo a la Ciutat de L’Hospitalet. 
S’ha de destacar l’alt nivell del torneig  que un any més  ha permés veure sobre el tatami un bon nombre de competidors pertanyents a diferentes seleccions nacionals i acostumats a competir en proves internacionals.  
Sens dubte aquest torneig continúa sent una de les proves de judo de referència a tota la península.

Gràcies a tots els que vau col.laborar per fer-ho possible! 

(Estigueu atents: en uns dies penjarem el video del Torneig que estem fent)



1 comentario:

  1. The cash-out request usually requires like 5 business days with overwhelming majority of} the transaction choices offered. However, one or two seems to be very quick, like inside 48hrs. After which you already redeem the least deposit threshold value, simply faucet on withdraw, then the cash 카지노 사이트 will get delivered promptly.

    ResponderEliminar