miércoles, 19 de junio de 2013

Resum de la Jornada de JUDO (Exhibició, Pas de Grau i Esmorzar de Germanor)

Dissabte 15 de juny vam trobar-nos un bon nombre de judoques al tatami per dur a terme la Jornada de Judo. Després d’una petita mostra d’algunes de les activitats que es fan a les classes de cada categoria va tenir lloc el canvi de cinturó de les categories inferiors. Durant la jornada també vam poder gaudir  d’una exhibició dels cinturons negres que va agradar molt tant al públic com a la resta de judoques.


Després de fer la foto de grup vam fer l’esmorzar de germanor al pati del poliesportiu on va haver-hi moments per a tot: presentacions, retrobaments i, sobre tot, l’oportunitat de fer crèixer l’amistat entre tots els judoques i les seves families.
Volem agrair a tots els judoques i a les seves families haver fet possible aquesta jornada tan maca. Us convidem a veure una petita mostra d’imatges aquí i també us convidem a que ens envieu les vostres millors fotografies de la jornada a judoaese@gmail.com  per a que formin part de l’album final.

IMPORTANT: Durant l’esmorzar alguns pares ens van donar les seves dades de contacte per poder ser avisats quan tinguem l’album final de fotos i, en general, quan es publiqui informació sobre la secció de JUDO. Si no vau poder anotar les vostres dades o si ho vau fer i no us arriba cap informació podeu enviar-nos un mail a judoaese@gmail.com indicant NOM ALUMNE, ANY DE NAIXEMENT, e-mail DE CONTACTE i TLF.

Gràcies a tots!

JUDO AESE

2 comentarios:

  1. Molt maques les fotografies i la cerimonia va ser tot un éxit
    Esperem que es pugui repetir més anys amb aquest nivell tan alt o encara més

    ResponderEliminar
  2. Veure judoques de tantes edats compartint el mateix tatami és molt maco. gràcies

    ResponderEliminar