lunes, 11 de noviembre de 2013

Bona actuació dels nostres judokes als JOCS ESCOLARS del CEEB (1)


El passat dissabte 9 de novembre es va celebrar al Pavelló d’esports de la Mar Bella la primera ronda de la lliga de judo del Consell d’Esport Escolar de Barcelona en categoria Aleví. L'Agrupació Esportiva de Santa Eulàlia va participar representada per cinc judokes: l'Adrià Diaz, Andrei  Nastasescu, Victor Domene, Pau Navarro i en Lucas Álvarez.
La competició es va tancar amb una bona actuació dels nostres judokes on van classificar n'Adrià Diaz i l’Andrei en 1er i 3er lloc en la categoria de més de 52kg i en Lucas Álvarez en 1er lloc en la categoria de menys de 30kg.
Cal destacar la bona actuació d'en Victor Domene que encara que no va poder classificar-se va guanyar el seu primer combat remuntant un marcador en contra realitzant un bon combat. També d’en Pau que debutava en la seva primera competició i que encara que no va classificar-se va guanyar el seu primer combat en 10 segons amb un ippon.

Per seguir els resultats de la competició clickeu al següent enllaç
Per veure les fotos dels pòdiums i de la competició clickeu en aquest dos enllaços: 1 i 2

Properes cites: 
Copa Catalunya Infantil i Cadet a l’Hospitalet de l'Infant i 1era ronda Benjamí del CEEB a la Mar Bella.No hay comentarios:

Publicar un comentario