martes, 30 de diciembre de 2014

INAUGURACIÓ DEL JUDO CLUB HOSPITALET



Divendres 19 de desembre va inaugurar-se oficialment el Judo Club Hospitalet.
Tot i haver iniciat les classes a començament de temporada vam voler fer un acte per presentar el club i constatar el que ja és una realitat: el funcionament del dia a dia del JCH.
Durant l’acte vam comptar amb la presència de representants de diferents institucions relacionades amb l’esport general i amb el judo, així com judokes de renom i persones vinculades de diferents maneres amb el nostre esport.

Després de la projecció d’un breu vídeo on es va poder veure el dia a dia de les classes de judo van prendre la paraula el president de l’entitat, Sr. Josep Maria Garcia Ferrer, el president de la Federació Catalana de Judo, Sr. Fermín Parra i el Regidor d’Esports i Juventut de L’Hospitalet, Sr. Cristian Alcázar.
A tots els agraïm els ànims i la confiança cap el projecte esportiu i educatiu que suposa la creació del Club. Per a l’entitat aquest acte representa una unió de forces per tirar endavant un projecte de barri i de Ciutat a llarg termini, aprofitant els valors del judo i el seu gran potencial esportiu.
En finalitzar els parlaments es va oferir un refrigeri i vam aprofitar per mostrar tots els  espais del club i fer algunes fotos de familia.
Volem donar les gràcies a tots els assistents que ens van acompanyar durant una ocasió tan important, en especial als representants de la Regidoria del Districte, la Regidoria d'Esports i Juventut de la Ciutat, el Consell Esportiu de L’H, la Federació Catalana de Judo i la Comisión Nacional de Arbitraje de la Federación Española de Judo, que donat que la data coincidia amb molts actes nadalencs van saber fer un espai a la seva agenda per poder-hi assistir.

Gràcies a tots.

GALERIA DE FOTOS

No hay comentarios:

Publicar un comentario