miércoles, 25 de febrero de 2015

Campionat de Catalunya de Kyus


Representants del nostre club van participar al Campionat de Catalunya de Kyus que es va celebrar aquest passat 21 de febrer al Pavelló Olimpics de Barcelona. Va ser una jornada plena de combats de nivell on el nostre club va acabar amb dues molt bones posicions. I és que sembla que tots els esforços realitzats per disposar de la nova entitat i poder entrenar i preparar les competicions de manera òptima ja comencen a portar bones noticies: Julio Iturbe (-81 kg) va obtenir la medalla d'or al seu pes mentres que Andrés Parejo (-66 kg) va obtenir la medalla d'argent al seu pes.

Des d'aquí els felicitem per aquests títols aconseguits i també animem tot l'equip a continuar treballant, pensant ja en l'inminent Torneig de Sisteron que tindrà lloc el proper cap de setmana i a on el nostre club participarà amb 8 competidors.


Aquí podreu veure tots els RESULTATS del Campionat de Catalunya de Kyus i al nostre canal Youtube trobareu la llista de reproducció on veure tots els videos dels nostres combats.


No hay comentarios:

Publicar un comentario