miércoles, 27 de julio de 2016

Nous Cinturons Negres del JCHAra que ha acabat la temporada esportiva us informem d'una dada important pel nostre club. Al passat examen federatiu dut a terme el 9 de juliol al Pavelló de l'Hotel Playafels, on recentment s'havia fet l'Stage Internacional de Judo, van obtenir el Cinturó Negre 3 membres del Judo Club Hospitalet: l'Èric, el Marcos i l'Antonio. Felicitats a tots tres!!!
Pels que no sabeu la importància de tenir un nou cinturó negre al club us explicarem una mica tot allò que l'envolta: el cinturó negre és rebut per un judoka individualment, però tot el seu club se'n beneficia. Tenir un nou cinturó negre al club vol dir tenir un judoka més que ajuda a transmetre, amb cert grau d'experiència, els valors i els coneixements del judo  a les generacions que pugen. En el cas del judo aquesta transmisió entre nivells i generacions és directa, doncs sempre arriba un dia en que els joves judokes acaben trobant-se, també al tatami, amb els més experimentats i tenint l'oportunitat d'aprendre- a través d'ells- part del llegat que el club ha anat acumulant.

Així doncs, podreu entrendre l'alegria que ens produeix haver aconseguit 4 nous CN en aquests 2 primers anys de vida del JCH. Aquesta fita és un premi a l'esforç individual però també a l'esforç de club.

Us mostrem unes imatges de l'examen dels 3 judokes i, una vegada més, els agraim l'esforç per haver fet aquest pas endavant, així com al seu uke i al nostre mestre, que sempre han estat darrera de tots ajudant a aconseguir aquesta fita.

Ara toca seguir entrenant per a què nous judokes se'n beneficiïn de tenir nous CN al Club i per a què arribin molts més Cinturons Negres.  
Bones i merescudes vacances, ens retrobem al tatami el 22 d'agost!

No hay comentarios:

Publicar un comentario