miércoles, 27 de febrero de 2013

Campionat de Catalunya SUB-21

El passat dissabte 23 de Febrer va celebrar-se al Poliesportiu de Llars Mundet el Campionat de Catalunya Júnior, prova puntuable per formar l’equip català que participarà al Campionat d’Espanya.
L’Agrupació Esportiva de Santa Eulalia va participar-hi presentant dos competidors: en Carlos Ruiz a la categoria de -66kg i en Jordi Marin a la de -81kg.
En Carlos Ruiz va guanyar al seu primer oponent amb un contundent ippon quan no havia passat ni el primer minut de combat. Després va perdre en quarts de final per Yuko en un combat molt igualat que es va resoldre als darrers 20 segons del final.
En Jordi Marín també va guanyar al seu primer oponent amb un ippon als dos minuts de combat. Després, va caure també al combat de quarts de final.
Desde la direcció tècnica volem agraïr la participació dels dos judoques. Van demostrar prou nivell per optar al podi i confiem que en pròximes edicions tindran més fortuna en els combats.