miércoles, 27 de febrero de 2013

Torneig Internacional Ciutat de Barcelona


El passat dissabte 16 de Febrer es va celebrar al complexe esportiu Olímpics de Barcelona la 40ena edició del Torneig Internacional Ciutat de Barcelona, que en aquesta ocasió va comptar amb la participació de 250 esportistes procedents de 5 països convidats (Escòcia, França, Itàlia, Portugal i Andorra).
El públic assistent va poder gaudir d’una jornada de judo amb combats d’alt nivell a totes les catagories. Les classificatòries van ser aproximadament de 14 a 18 hores i les finals de 18 a 19 hores. Entre les dues fases vam poder veure una lluïda desfilada de les banderes de tots els països i les regions espanyoles participants.
Com a representants de la secció de Judo de l’AESE cal destacar la participació del professor de categories inferiors Francisco José Campanario, que va competir a la categoria de -60kg i va quedar classificat en 7ena posició i la d'en Josep Maria Garcia que va estar arbitrant durant tot el torneig.
Membres de la secció de Judo AESE vam ser presents durant tota la jornada. Us convidem a veure en aquesta galeria un petit resum de la competició. Esperem que us agradi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario