miércoles, 19 de febrero de 2014

VIATGE A SISTERÓN 2014


Els passats 8 i 9 de Febrer, les categories infantil, junior i sènior de la secció de Judo de l'AESE vàrem partir a terres franceses a participar -com cada any- a la competició internacional que es celebra a la població de Sisterón.

La competició es divideix en dues rondes. El dissabte a la tarda, tot just arribar, varen competir les categories Junior i Sènior. Tot i no aconseguir classificar cap judoka, tots vam gaudir de bons combats, interessants i igualats que es disputaven al bell mig d’un boníssim ambient de judo.
El diumenge al matí va ser el torn de la categoria infantil. Els nostres petits tampoc van poder classificar-se. No vam tenir gaire sort, al lesionar-se el Sergi Miralles després de derrotar al sots campió del seu pes, i al patir la mateixa fortuna en Joan Peñalver durant la disputa del combat de quarts de final.

Tot i aquest resultats, l’equip de judo tornà a l’Hospitalet amb un bon ambient, propi de tot el cap de setmana on la tònica varen ser les rialles i el bon rotllo entre els participants. 

Volem donar moltes gràcies als amics de Sisterón per la seva hospitalitat que ens van fer sentir un any més com a casa.

Al nostre canal de youtube podeu veure alguns dels combats que vam disputar a Sisteron:
- Combats Senior
- Combats Infantil

En aquest enllaç podreu veure algunes fotos del Torneig

1 comentario:

  1. Un any més, aquest viatge ha estat inolvidable! Gràcies als reporters que han penjat els vídeos. Una abraçada a tots. Francisco

    ResponderEliminar