jueves, 6 de marzo de 2014

Resum dels Jocs Escolars 2014 organitzats pel CEEB


El passat dissabte 1 de Març, amb la celebració de la tercera ronda dels Benjamins, va finalitzar la participació de l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia als Jocs Escolars de Barcelona.
Els nostres judokes ens han deixat un total d’un or i tres argents repartits entre les categories Benjamí i Aleví. Des del JUDO AESE volem agrair als nostres alumnes i a les seves famílies l’assistència a La Lliga Escolar organitzada pel Consell Esportiu Escolar de Barcelona i la constància durant la seva participació a les 3 rondes.
Com ja hem explicat als alumnes i a les famílies, la participació a aquestes competicions en aquestes edats tan primerenques no persegueix la victòria a qualsevol preu. De res serveix treballar tot l’any en consolidar una base i un fonament esportius sobre els que crèixer en el futur si el dia de la competició els obliden per  intentar obtenir la medalla pel camí directe.
I això és un dels aspectes que més valorem els professors. A la vista del judo posat en pràctica pels alumnes durant aquests jocs escolars estem molt satisfets dels seus progresos i de com, poc a poc, estan aprenent a afrontar una competició sense oblidar tot el que han aprés a classe i sense oblidar el valors que mouen el judo.
Independentment dels èxits assolits per alguns dels participants, que sempre són importants com a estímul col.lectiu per seguir treballant, creiem que poder participar a les tres rondes dels jocs escolars ha estat una molt bona experiència que esperem que es repeteixi l’any vinent. Continuem així!
Enhorabona a tots els participants de part dels professors:

Marc Marco - Jordi Marin -Francisco Campanario - Josep Maria García

Aquí us deixem un recull fotogràfic de les 3 jornades

3era RONDA

podeu trobar els resultats i més fotos a www.judo.cat


No hay comentarios:

Publicar un comentario