martes, 24 de junio de 2014

Portes obertes, canvi de cinturó i pica-pica de germanor (FOTOS)


Dissabte 14 de juny vam fer una jornada molt important: portes obertes, pas de cinturó i pica pica de germanor.
A les 9.30h va començar l’exhibició de totes les categories, on vam poder veure un exemple de les diferents parts d’una classe habitual de judo (escalfaments, tècnica, randoris a terra, randoris dempeus). Si bé els exercicis de les categories inferiors –com no podia ser d’una altra manera- van ser els que més aplaudiments van provocar entre el nombrós public de pares i familiars, van ser els randoris entre les categories superiors els que més crits d’ànims van arrencar entre la resta de judokes, degut principament a que entre els judokes es trobaven profesors i alumnes coneguts per tots els nens.

Tal com com van expresar molts pares ha estat una jornada molt maca, emocionant  i on han pogut constatar els progresos dels seus fills, no només esportius, sino maduratius en general.
El color del cinturó és important, doncs denota un progrés tècnic dins cada categoria, però l’actitud dels alumnes en rebre-ho encara és més important, doncs reconeixen la seva posiciò dins el conjunt de l’escola i els recorda la seva situació d’aprenents, d’eterns aprenents.
Al finalitzar la sessió hem pogut gaudir d’un pica pica on tothom ha aportat alguna cosa i que  ha permés als pares poder parlar una estona tot intercanviant opinions sobre els progresos dels nens envers el judo. I és que, tot i que s’hagi dit moltes vegades, el judo és un esport molt formatiu per a edats primerenques: la disciplina, el respecte, l’acceptació d’unes normes comuns i el plaer d’anar progresant esportivament fan que els alumnes apreciin els seu propis progressos i els ajudi a anar millorant en relació a la resta de grup.

Esperem amb impaciència que arribi la propera trobada de judokes i pares.

JUDO AESE

Podeu veure fotos de la jornada en aquest ALBUM DE FOTOS
Si teniu fotos i les voleu compartir podeu enviar-les per mail i les afegirem a l'album


No hay comentarios:

Publicar un comentario