lunes, 6 de octubre de 2014

BENVINGUTS AL JUDO CLUB HOSPITALET




BENVINGUTS AL JUDO CLUB HOSPITALET

Ens plau informar-vos que el JUDO CLUB HOSPITALET comença la seva activitat aquesta temporada 2014-15.

JUDO CLUB HOSPITALET és una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu la promoció, pràctica i difusió del judo a la Ciutat, oferint als judokes un espai i un ambient òptims per al desenvolupament del seu esport. Des de l'inici s'ha procurat oferir un ampli ventall d'horaris i uns preus baixos per tal d'afavorir tant l'apropament com la continuació de l'esport a qualsevol esportista que hi estigui interessat.

Al JUDO CLUB HOSPITALET poden practicar JUDO esportistes des dels 4 anys.


L'experiència dels professors Josep Maria Garcia ( Director Tècnic, Arbitre Continental FIJ / UEJ  i Entrenador Nacional 7è DAN ) i Francisco Campanario ( Entrenador Regional 3er DAN), juntament amb la tasca que realitzen altres judokes del Club especialistes en desenvolupament infantil, preparació física i competicions d'alt nivell pretenen aconseguir un òptim desenvolupament del grup a tots els nivells, especialment enfocat al creixement personal dels alumnes i a la millora de les relacions socials entre aquests i el seu entorn.

El JUDO CLUB HOSPITALET compta amb un tatami de 120 metres quadrats, espai de preparació física, vestidors amb dutxa i lavabos i una saleta d'estudi. El club aposta per oferir quelcom més que la possibilitat de pràcticar un esport: oferir un espai de trobada als judokes de diferents generacions on puguin compartir experiències i tenir un lloc comú de referència.

Us convidem a visitar el club i compartir una estona del vostre temps amb nosaltres. Estem conveçuts que us agradarà.

Rebeu una cordial benvinguda!

Josep Maria Garcia
Francisco Campanario
Cristóbal Jaume Ortega

Si voleu informació sobre el Club o esteu interessats en fer classes només us heu de posar en contacte amb nosaltres a través dels nostres canals:

Tlf: (+34) 93 173 20 90
Mail: info@judoclubhospitalet.com
facebook: https://www.facebook.com/judoclubhospitalet
Adreça: C/ General Prim 48, 08902 L'Hospitalet de Ll. (BCN)




No hay comentarios:

Publicar un comentario