lunes, 17 de noviembre de 2014

III Gala de la Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades



Dissabte 15 de novembre va tenir lloc la III Gala de la FCJiDA.
Durant la gala es van atorgar premis a esportistes, tècnics i institucions que han destacat durant la temporada o per la seva trajectòria i es va fer un reconeixement als precursors del judo al nostre país.
També es va informar que ja està acabada la primera fase d'una web que recollirà la història del judo a Barcelona i que estarà enllaçada directament a la web de la Federació.

La noticia més transcendental va ser l'anunci de la creació d'un Museu del Judo.
No es van donar detalls sobre la ubicació de la seva seu ni sobre la forma que adoptarà però ja compta amb peces històriques de màxim valor i es que, en un dels moments més emotius de la nit, la neta del Mestre Talens va fer lliurament -per contribuir a l'inici del museu- del Judogui i el Cinturò de 9è DAN del Mestre Francesc Talens. També va ser lliurat el Judogui i Cinturó de 8è DAN del Mestre Henri Birnbaum.

No podem deixar de dir que  el nostre Mestre, Josep Maria Garcia Ferrer, també va rebre el 7è DAN en el transcurs de la gala. Des d'aquí el volem felicitar per la seva contínua dedicació al judo.


En breu podreu consultar més informació i fotografies sobre els premis, reconeixements, etc. a la web de la Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades

2 comentarios:

  1. Moltes felicitats al metre pel 7è Dan!!

    ResponderEliminar
  2. Felicidades chicos, nada mas bonito que amar un deporte y dar lo mejor de nosotros.

    Saludos!

    Irene, la gimnasta ;)

    ResponderEliminar