martes, 14 de julio de 2015

Primer Cinturó Negre del Judo Club Hospitalet




Després de superar l’examen aquest passat dissabte, avui li ha estat imposat el cinturó negre durant una cerimònia on  també s’han aplegat amics i familiars al voltant del tatami.




Amb el cinturó negre d’en Ferran Val s’inaugura una etapa, doncs és el primer que s’obté en nom del nostre Club, inaugurat encara no fa un any. Aquest fet suposa un pas endavant en els progressos del Ferran i per això el felicitem, però com ens va dir el mestre el mateix dia de l’examen i avui ens ha recordat el propi Ferran durant la cerimònia també suposa un gran pas pel club, doncs a banda de les aportacions  fetes per tots els judokes durant  els entrenaments diaris aquest cinturó fa que es constati que el Judo Club Hospitalet permet alló més important: que continui el relleu entre les passades generacions de judokes i les que s’estan forjant ara mateix al tatami.


Estem convençuts  que aquest será el primer CN dels molts que han de venir i entre tots farem tot el possible per a que així sigui.

Moltes felicitats al Ferran , moltes felicitats a tots els judokes que d’una manera o una altra l’han ajudat a progressar i moltes felicitats a tots els membres del JCH perquè el nostre club creix dia a dia amb l’esforç de tots.

judo, pilates, aikido, nens, nenes, adults

No hay comentarios:

Publicar un comentario