martes, 6 de octubre de 2015

El Judo Cub Hospitalet ja té un any de vida !




Durant aquest primer any de vida l'activitat judoka ha estat incessant, tant dins com fora del tatami:

Hem iniciat les classes de tarda per a totes les edats i també unes classes matinals d’adults per aquells que no poden venir de tarda.
Hem participat als Jocs Escolars i al torneig organitzat per l’EPSA, aportant un bon nombre de participants i obtenint una classificació molt bona tant individual com per equips.
Hem participat a diferents proves de la Copa catalana de judo, a les línies de pas de grau i al Campionat de Catalunya de kyus, obtenint també medalles.
Fins i tot hem pogut anar a França i participar al Torneig de Sisteron.


Durant aquesta temporada hem estat sobre el tatami més de 200 judokes del Judo Club Hospitalet de totes les edats però també hem convidat a conèixer el nostre club als amics judokes dels Maristes, Judo Condal i Escola Pia Sarrià, amb qui hem pogut entrenar conjuntament al nostre tatami.

Pels que ho han necessitat també hem habilitat un espai per l’acondicionament físic i unes taules amb cadires per si volen estudiar en els temps d’espera entre classes. També hem instal·lat una pantalla per poder veure junts les competicions de judo i els videos dels nostres combats.

Creiem que ha estat una molt bona temporada esportiva i un excelent inici d’activitats. Encetem aquesta segona temporada amb moltes ganes i il·lusió i confiem, amb l'esforç de tots, poder consolidar el judo com un esport de referència a la Ciutat.

Judo Club Hospitalet



judo, pilates, aikido, nens, nenes, adults, hospitalet, barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario