miércoles, 26 de abril de 2017

Campionat de Catalunya de Kyus


Una part de l'equip que va participar al  Campionat


Dissabte 22 d'abril es va disputar el Campionat de Catalunya de Kyus on el nostre Club va participar, aportant un total de 12 competidors.


Una vegada finalitzada la prova quedem satisfets tant pel desenvolupament de la prova com pels resultats obtinguts.

Durant la primera part del campionat es va desenvolupar la competició per als cinturons blaus i marrons. Durant la segona part del campionat es va fer la competició per a cinturons grocs, taronges i verds. En aquest campionat 5 dels nostres judokes es van estrenar en competició de categoria absoluta i, en general, ha estat una molt bona oportunitat per tots el fet de poder competir amb judokes d'un nivell semblant i poder agafar experiència.

La jornada va ser intensa i vam poder constatar que totes les hores d'entrenament –amb el pas del temps- van donant el resultat desitjat. Hem guanyat molts combats i hem obtingut unes quantes medalles. Us resumim els pòdiums obtinguts:

CINTURONS BLAU-MARRÓ

CATEGORIA -66kg

1r classificat: Dani Fernández (JCH)
3r classificat: Andres Parejo (JCH)
5è classificat: Eduard Nevado (JCH)



CATEGORIA -90kg

1r classificat: Guillem Campmajó (JCH)
3r classificat: Pau Val (JCH)



CINTURONS GROC-TARONJA-VERD

CATEGORIA -60kg

1r classificat: Miquel Silvestre (JCH)



CATEGORIA -66kg

3r classificat: Brahian Torrico (JCH)





No us podem transmetre tot el que es va viure durant les 4 hores de Campionat però sí que us volem destacar alguns aspectes dels combats dels nostres competidors, dels que estem molt satisfets.

Guillem va fer un campionat excel·lent, va guanyar tots els seus combats. Tot i no haver pogut entrenar gaire darrerament, va saber conduir els combats i imposar-se en tots.

Pau sempre és un exemple del que significa lluitar fins al final i va saber capgirar un resultat que li era advers per adjudicar-se el bronze en el darrer instant del darrer combat.

Julio està millorant cada dia i ho va fer molt bé durant el seu combat, però va rebre una contra que el va deixar fora de la competició. S'ha de tenir present que està en un impàs de canvi de categoria i va competir en un pes per sobre del seu.

Andrés va fer un enorme esforç, els seus combats van ser molt llargs i de desgast. Va perdre l'accés a la final amb un altre competidor del JCH però en general és un dels judokes que més ha crescut en els darrers anys.

El Dani Fernández també va guanyar tots els seus combats en una categoria que va ser molt disputada, desplegant un destacat repertori de tècniques. Va obtenir una primera posició molt merescuda i està demostrant tenir una molt bona actitud de competidor. El nivell del seu judo va ser molt elevat, amb molta qualitat tècnica. La preparació i la concentració que va mantenir durant tot el campionat van ser recompensades.

El Xavier va perdre el seu primer combat i no va poder repescar, però tot i així va fer-ho molt bé el dia de la seva estrena.

Dani Aleixandre ha tornat a entrenar seriosament i s'ha retrobat amb la competició aquesta temporada, després d'un temps llarg sense haver competit. Ha demostrat que manté un molt bon nivell tècnic que segur pujarà encara més en poc temps.

Dani De Dios va perdre el seu primer combat i just quan anava guanyant al segon va patir una desafortunada lesió que no el va permetre continuar, des d'aquí li desitgem una ràpida recuperació perquè pugui tornar aviat al tatami.

Brahian cada dia ho fa millor, fa poc temps que fa judo però té una molt bona predisposició innata. Quan agafi més experiència serà un competidor encara millor, tot i així va aconseguir un meritori tercer lloc.

Miquel Silvestre va participar en una categoria sènior sent encara segon any de cadet. Tot i així va saber estar a l'altura i va fer un molt bon combat que li va donar el primer lloc.

Néstor va fer un combat molt estratègic, no ho va fer gens malament, però al final del combat no va poder resoldre-ho i va quedar eliminat.

Eduard Nevado va competir a una categoria sènior sent cadet i ho va fer francament bé, oferint-nos combats d'una gran qualitat tècnica.




Volem felicitar a tots els competidors. Ara toca quedar-nos amb les bones sensacions i seguir treballant. La propera cita és el 10 de juny a Jaca i confiem tornar a presentar un gran equip que ens faci gaudir de nou d'una bona jornada de judo.



JCH



No hay comentarios:

Publicar un comentario