miércoles, 12 de abril de 2017

Torneig EPSA - 1 d'abril 2017


Alevins masculins al JCH


L’1 d’abril va tenir lloc el Torneig EPSA per a categories Pre-Benjamí, Benjamí i Aleví, on el Judo Club Hospitalet va participar conjuntament amb els clubs Judo Condal, St Peter’s School, Escola Thau i EPSA (Escola Pia Sant Antoni).

La jornada va tenir dues parts. Al matí es va celebrar la competició per equips de les categories pre-benjamí i benjamí a la seu de l’EPSA i a la tarda es va celebrar la categoria aleví al nostre club. Amb aquesta prova estrenem el nostre tatami com a espai de competició i ens fa recordar les XXVII edicions del Torneig Ciutat de L’Hospitalet que hem organitzat, tot pensant que cada vegada estem més preparats per tornar a engegar una gran prova.

Quedem molt contents de la nostra participació d’aquest any. Tot i que ja hem participat en aquest torneig altres ocasions aquest any hem obtingut molt bon resultats: 1er Classificat a la prova per equips de les categories Pre-Benjamí i Benjamí i molts bons resultats a la categoria Aleví –amb primers, segons i tercers llocs.

Tots els nens i nenes que van participar van poder fer combats enriquidors per a la seva edat i conèixer judokes d’altres clubs. Destaquem també la feina feta pel Francisco Campanario, entrenador del Judo Club de les categories de base, que està aconseguint fer un grup de judokes amb moltes ganes i nivell. Milloren molt cada any i ho demostren als entrenaments i a les competicions.

A més de poder gaudir del bon judo que ja comencen a fer els nostres joves judokes, la jornada també va servir per oferir la possibilitat de practicar l’arbitratge a 4 judokes. Sota la supervisió d’àrbitres amb molta experiència van poder arbitrar durant tot aquest torneig i adquirir experiència pròpia i seguretat en l’arbitratge. Va ser una jornada on tothom -organitzadors, competidors i àrbitres-  va fer una molt bona feina. Moltes gràcies a tots.


Felicitem a l’EPSA per organitzar el Torneig i li agraim haver-nos convidat un any més.


JCH





























No hay comentarios:

Publicar un comentario