martes, 12 de febrero de 2013

Crònica de la participació de la Secció de Judo al Torneig de Sisteron


Durant el passat cap de setmana del 9 i 10 de febrer membres de la secció de Judo de l’AESE vam acudir a la nostra cita anual a la Ville du Sisteron per participar al prestigiós Torneig que organitza aquesta localitat francesa.
Després de vuit hores d’autocar i passar per l’hotel per deixar les bosses vam arribar al poliesportiu on es desenvoluparia el Torneig.  L’arribada d’esportistes  va ser continua durant bona part del dia i els voltants dels 6 tatamis es van anar omplint de centenars de judoques que esperaven ser cridats a combatre.
L’equip Sénior va competir durant la tarda de dissabte. En aquesta categoria debutaven Asier Reyes i Ferrán Val que, tot i pertànyer encara a la categoria cadet, es van animar a participar a la categoria superior per a esportistes de més edat. Ambdos judoques van demostrar una bona preparació tant física com tècnica i, malgrat no aconseguir superar l’eliminatòria, ens van brindar combats igualats i molt emocionants. De la resta de l’equip  que va competir dissabte destaquem el Bronze obtingut per Beatriz Ferrer, la medalla d’Argent de David del Campo -que va participar representant l’Agrupació- i la medalla d’Or obtinguda pel professor de les categories inferiors, Francisco Campanario.
L’equip Infantil va participar durant el matí del diumenge.  Per a que us feu una idea de com va anar la participació durant el cap de setmana heu de considerar que a França la tradició pel Judo és molt més antiga que a casa nostra, fet que fa que a aquestes competicions es presenti un gran nombre de competidors  i amb un nivell molt alt. Si a això afegim que Sisteron pertany a la Provença, -la regió de França que més llicències de Judo tramita anualment- us podeu imaginar la quantitat i el nivell dels participants que es van aplegar durant el Torneig.              
Malgrat això, tots els nostres competidors van representar l’entitat amb valor i van aconseguir guanyar alguns combats. Destaquem  l’actuació de Sergi Miralles que es va classificar per les eliminatòries finals tot i no acabar al podi, i les medalles de bronze aconseguides pel Carlos Carbó i l´Addaia Rodríguez.
A banda de la vessant esportiva aquest viatge ha suposat una molt bona experiència en molts sentits per a tots els esportistes. Des de la secció volem destacar la bona acollida que la nostra entitat ha tingut per part del club amfitrió, la possibilitat d’haver visitat una localitat molt maca plena d’història, l’intens ambient de judo que hem viscut conjuntament durant dos llargs dies, la seriositat  amb la que els més joves s’han pres el cap de setmana i l’estrenyament dels llaços d’amistat entre tots els membres de la secció.
L’equip tècnic vol felicitar a tots els assistents a aquesta nova edició del Torneig de Sisteron per l’alt nivell assolit i per l’actitud exemplar mostrada durant tot el desplaçament.

Felicitats a tots i a totes!!!

Clicant els següents enllaços podreu accedir a la galeria fotogràfica, als videos d’alguns combats i a la noticia aparecida en LH Digital 

2 comentarios:

  1. Felicidades Cristobal y Adri!
    Me gusta mucho la crónica y las las fotos están muy chulas. Ha sido un viaje muy divertido, a ver si el año que viene tenemos que pedir un autocar de 50 plazas!
    También le doy mi enhorabuena a todos los participantes por el comportamiento ejemplar, tanto a los mayores como a los que no lo son tanto!
    Un abrazo!

    Francisco

    ResponderEliminar
  2. Molt bona experiència i molt bon record de tot plegat, i a sobre hem tornat amb 5 medalles. Ha estat genial !!!

    Cristóbal

    ResponderEliminar